Ümraniyespor'dan ayrılan Anelka'dan yönetimi topa tuttu!

Ümraniyespor'dan ayrılan Anelka'dan yönetimi topa tuttu!

Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekibi Ümraniyespor'daki CEO'luk görevinden istifa etti. Anelka, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla kulüp yönetimini eleştirdi.

Nicolas Anelka, Central Hospital Ümraniyespor'daki CEO görevinden ayrıldı. Anelka, ayrılığını sosyal medyadan duyurarak,

Anelka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübün "kötü" yönetildiğini belirterek, ayrıldığını duyurdu.

4ff6a88ef4204c549e17b59734678e1f.jpg

Anelka, sosyal medya paylaşımında kulüp yönetimini eleştirerek, "Kulübün kötü yönetimi, iletişim sorunları, ödenmeyen maaşlar, FIFA yaptırımı, üst düzey futbolun farklı vizyonu ve en önemlisi vaatlere ve taahhütlere saygı gösterilmemesi! Büyük adamlarla diğerleri arasındaki fark budur... Kendi seviyenizde çalışmanıza izin veriyorum... En iyi dileklerimle" ifadelerini kullandı.

kapak-185623.jpg

Futbolculuk kariyerinde Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Juventus ve Fenerbahçe formalarını giyen Anelka, bu açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

NİCOLAS ANELKA KİMDİR?

Nicolas Anelka, Fransız eski profesyonel futbolcu ve şu anda futbol yöneticisi olarak görev yapan bir isimdir. 14 Mart 1979'da Fransa'nın Versailles şehrinde doğan Anelka, futbol kariyerine Paris Saint-Germain altyapısında başladı ve burada profesyonel olarak forma giymeye başladı.

f.png

Kariyeri boyunca birçok ünlü kulüpte oynayan Anelka, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Juventus ve Fenerbahçe gibi takımlarda başarılı performanslar sergiledi. Hızı, bitirici özelliği ve teknik yetenekleriyle tanınan Anelka, forvet mevkiinde görev aldı.

Futbolculuk kariyerinde toplamda 69 kez Fransa Millî Takımı formasını giydi ve 14 gol kaydetti. Kariyerinde önemli başarılar elde eden Anelka, Premier League, Ligue 1 ve Türkiye Süper Lig'i de içeren çeşitli liglerde şampiyonluklar yaşadı.

Futbolu bıraktıktan sonra yöneticilik ve teknik direktörlük gibi pozisyonlarda da görev alan Anelka, son olarak Central Hospital Ümraniyespor'da CEO olarak görev yapmıştır.