Üniversiteliler yaptıklarıyla mest etti!

Üniversiteliler yaptıklarıyla mest etti!

Kastamonu'da eğitim gören üniversite öğrencileri, boş vakitlerini değerlendirdikleri kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri sergiledi.

Kastamonu Saray Hamamı Sergi Salonu'nda gerçekleşen “Öğrencinin El Emeği” sergisinin açılışında, Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan ve Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Fahrettin Şenoğlu yer aldı. Öğrencilerin yaptığı ürünler, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

aw219654-01.jpg

Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri ve boş vakitlerini verimli değerlendirmeleri açısından bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Bundan sonra da bu tür çalışmaların her zaman destekçisi olacağız” dedi.

aw219654-07.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Kastamonu Üniversitesi'nde okuyan, KYK yurtlarında kalan öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla açtığımız kurslara resim, ebru, yağlı boya, filografi ve geri dönüşüm gibi birçok alanda kursiyerlerimizin öncülüğünde 13 bin öğrencimiz katıldı. Bu sergide öğrencilerimizin el emeği göz nuru eserlerini sergiliyoruz” diye konuştu.