Ünlü iş insanına yasak aşktan babalık şoku! Mahkeme son noktayı koydu

Ünlü iş insanına yasak aşktan babalık şoku! Mahkeme son noktayı koydu

Önceki dönem İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın kendisinden 34 yaş küçük bir kadınla yaşadığı iddia edilen 'yasak aşk'tan doğan bebekle ilgili Adli Tıp Raporu'nun ardından, son kararı Antalya 4. Aile Mahkemesi verdi.

Mahkeme, Başaran'ın Elif Ş. isimli kadından olan bebeğin yüzde 99.99 babası olduğunu DNA testiyle doğruladı ve davanın kabulüne karar verdi.

Sabah gazetesinden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre, bu skandal bölge siyasetinde büyük bir etki yarattı.

6tt.jpg

KOMPLO VE SİYASİ İTİBAR SUİKASTI OLARAK NİTELEMİŞTİ

66 yaşındaki iş insanı ve üç çocuk babası Mehmet Başaran, bu olayı "komplo ve siyasi itibar suikastı" olarak nitelendirmişti. Ancak Adli Tıp Raporu, Başaran'ın Elif Ş. ile yaşadığı 'yasak aşk'tan doğan bebeğin babası olduğunu kesinleştirdi.

isinsani.webp

DNA ÖRNEKLERİ UYUMLU ÇIKTI

Başaran, İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Kamil Korkmaz ve sevgilisi Elif Ş.'nin kendisine komplo kurduğunu iddia ederek dava açmıştı.

'Şantaj' davasını kaybeden Mehmet Başaran, Kamil Korkmaz ve Elif Ş.'nin suçsuz bulunduğu davada bir darbe daha aldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemelerinde, Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler yüzde 99.99 uyumlu çıktı.

isinsani1.webp

3 Nisan 2024 tarihli raporda, Başaran'ın bebek D.M.Ş.'nin babası olduğu doğrulandı. Başaran, "Adaletin kestiği parmak acımaz. Mahkemenin verdiği karar neyse ona uyacağım" şeklinde açıklama yaptı.