Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef almıştı. Sosyal medya Ersan Şen’i topa tuttu

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef almıştı. Sosyal medya Ersan Şen’i topa tuttu

Avukat Ersan Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açığa sebep olacağını ve adaların silahlanmasına katkıda bulunacağını" iddia etmişti. Şen’in yorumuna vatandaşlardan tepki gecikmedi.

Ceza hukukçusu ve avukat Prof. Dr. Ersan Şen, keskin çıkışlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde 6 Şubat depremlerinde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasının sanıklarının avukatlığını üstlenmesiyle eleştirilerin odağı olmuştu.

55.jpg

Şimdi ise Yunan adalarında yemek yenmesi ve bu konudaki açıklamalarıyla sosyal medyanın tepkisini çekti.

YEMEK VE TATİL FİYATLARI GÜNDEMDE

Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlaması yaz aylarında etkisini gösterdi. Bodrum, Alaçatı, Çeşme gibi Türkiye'nin popüler tatil beldeleri boş kaldı. Tatil için Yunan adalarını tercih eden Türk vatandaşların yemek fiyatlarını karşılaştırdığı paylaşımlar sosyal medyada yeni gündem oldu.

t.jpg

ERSAN ŞEN YUNAN ADALARINA GİDENLERİ ELEŞTİRDİ

Bu durum Ersan Şen'in tepkisini çekti. Yorgo'da ve Hasan Usta'da yemek hesaplarını karşılaştıran Şen, Yunan adalarını tercih edenleri eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, bilmeden reklam yapıp ödediğin adisyonlar sayesinde Yunan adalarının silahlanmasına katkı yapma! Hasan Usta, kolları sıva, yarın sendeyiz!"

5r.jpg

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Ersan Şen'in paylaşımına çok sayıda yorum geldi. Antalya'da turistten nar suyu için 1200 TL alan işletmeyi hatırlatanlar da oldu, Şen'in 51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı davasının sanıklarının avukatı olduğunu anımsatanlar da.

hj.jpg

HAK VERENLER DE OLDU

Şen'in tespitine katılanlar da benzer noktalara dikkat çekti.

66.jpg

ii.jpg