Zenginlerin de derdi bir başka oluyor! Hakan Sabancı'dan siyah güllü mesaj

Zenginlerin de derdi bir başka oluyor! Hakan Sabancı'dan siyah güllü mesaj

Dün akşam düzenlenen ödül törenine el ele katılan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, tavırları ve hareketleriyle yine dikkatleri üzerine çekti. Muhabirlerin, yakasındaki siyah gülü sorması üzerine gerilen Hakan Sabancı, sosyal medyada gündem yarattı.

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Hakan Sabancı, iki yıldır oyuncu Hande Erçel ile tutkulu bir ilişki yaşıyor. Daha önceki ilişkileriyle zaman zaman magazin basınında yer bulan Sabancı, Hande Erçel ile birlikte olduğu günden beri manşetlerden düşmüyor.

gpkjdwibkaalqs1.jpg

Ünlüler dünyasına hızlı bir giriş yapan ve her etkinlikte boy gösteren Sabancı, dün akşam da Hande Erçel ile birlikte bir ödül törenine katıldı.

gpm7d0dxkaaoz9b.jpg

SİYAHLAR İÇİNDEYDİLER

Gecede Hande Erçel, siyah dantel ve transparan detaylara sahip derin yırtmaçlı bir elbise tercih ederken, Sabancı da sevgilisine uyumlu olarak siyah takım giydi. 'Yılın Moda İş Birliği' ödülünü kazanan çift, kameralar karşısına geçti.

gpm7d3eweaewdgz.jpg

HAKAN SABANCI SORU KARŞISINDA GERİLDİ

Hande Erçel'in poz verirken bacak dekoltesini sergileme çabası sosyal medyada konuşulurken, Sabancı'nın gerilimi de dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerden biri Sabancı'ya "Yakanızdaki siyah gül yas mı?" diye sorduğunda, Hakan Sabancı bir anda gerildi ve röportajı yarıda kesip gitti. Giderken muhabire; "Böyle sorular sorarsan ne cevap verelim" dedi.

KARA SEVDAYA TUTULDUM

Öte yandan Hakan Sancı'nın yakasına taktığı siyah gülün anlamı ise kara sevdaya tutuldum demek.

Görülen o ki Sabancı, Hande Erçel'in aşkından kara sevdaya tutulmuş.

Hakan Sabancı'nın gergin ve sinirli tavrı ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Eleştirilere neden oldu.

İlgili Haberler