Anadan üryan soyunan Wanda Nara Galatasaray şampiyonluğunu böyle kutladı

Anadan üryan soyunan Wanda Nara Galatasaray şampiyonluğunu böyle kutladı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, zorlu bir yılın ardından, "Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyisi ve en büyüğü olduğunu bir kez daha kanıtladık" dedi. Icardi'nin eşi Wanda Nara da şampiyonluk kutlamalarında boş durmadı.

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

9.jpg

Maçın ardından basına konuşan Mauro Icardi, yaptığı uyku hareketi hakkında, "Bu bir yanıt niteliğindeydi. Sezon boyunca futbol dışında birçok faktörle mücadele ettik. Fenerbahçe başkanının, bizim kulübümüzün başkan vekili hakkında bazı sözleri vardı ve sürekli aleyhimize konuşuldu. Biz de sahada kendimizi gösterdik" ifadelerini kullandı.

njh.jpg

WANDA NARA BOŞ DURMADI

Icardi'nin menajeri de olan eşi Wanda Nara, Galatasaray’ın şampiyonluğunun ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

oo.jpg

ooo-001.jpg

NE OLMUŞTU

Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray, 2023-2024 Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Sarı-kırmızılı ekip, sezonun son maçında Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray kafilesi, bu zaferin ardından İstanbul'a döndü ve Florya'da taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

TARAFTARLAR FLORYA'DA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Konya Havalimanı'ndan özel uçakla İstanbul'a gelen Galatasaray kafilesi, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcular, havalimanında taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde otobüse binerek Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru hareket etti. Florya'da toplanan binlerce taraftar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

İlgili Haberler