Banyodaki gizemli sesin sebebi ortaya çıktı! Lambayı sökünce gözyaşlarına boğuldu

Banyodaki gizemli sesin sebebi ortaya çıktı! Lambayı sökünce gözyaşlarına boğuldu

Çin’de 3 gün boyunca banyodaki sesleri duyan ev sahibi, tavandaki lambayı söktüğünde gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Banyodaki gizemli sesin sebebi ortaya çıktı

Çin'in Hebei eyaletinin Changzhou şehrinde yaşayan bir kadın, üç gün boyunca evinin banyosundan gelen garip seslerin kaynağını araştırdı.

Sesin nereden geldiğini bir türlü bulamayan ev sahibi, sonunda tavan lambasını sökerek detaylı bir inceleme yapmaya karar verdi.

3 gün boyunca banyosundan gelen garip seslerle korku yaşadı! Tavandaki lambayı sökünce gördüklerine inanamadı... "Gözyaşlarına boğuldum"

TEK GÖZÜ KAPALI KEDİ YAVRUSU BULDU

Ampulü çıkardıktan sonra cep telefonunun ışığını kullanarak tavanın içine bakan kadın, küçük bir deliğe sıkışmış yavru bir kedi buldu. Tek gözü kapalı olan ve oldukça bitkin görünen kedi, susuzluk ve açlık nedeniyle sesi kısılmış haldeydi.

1

Yavru kediyi bulunduğu yerden dikkatlice çıkaran kadın, hemen su ve yiyecek vererek ilk müdahaleyi yaptı. Olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından birçok kullanıcı, yavru kediye duydukları üzüntüyü ve endişeyi dile getirdi.

Ev sahibi o anları sosyal medyadan paylaşırken, "Gözyaşlarına boğuldum" ifadelerini kullandı.