Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış! Kariyerleri pahasına destek çıkmışlardı

Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış! Kariyerleri pahasına destek çıkmışlardı

Dünyaca ünlü modeller Bella ve Gigi Hadid kardeşlerin, Filistin'e destek amacıyla 1 milyon dolarlık bağış yapmayı planladıkları ortaya çıktı.

İsrail'in Filistin'deki sivil saldırıları uluslararası tepkilere rağmen devam ederken, ABD'den dikkat çekici bir haber geldi.

1 MİLYON DOLARLIK BAĞIŞ PLANI

Babaları Filistin kökenli olan Bella ve Gigi Hadid kardeşlerin, Filistin'e destek amacıyla 1 milyon dolarlık bağış yapmayı planladıkları öğrenildi.

818jpg-xydie-zwu0k-194ogta82g.jpg

Hadid kardeşlerin bu parayı, aralarında Birleşmiş Milletler Yardım ve Çalışma Ajansı'nın da bulunduğu dört farklı yardım kuruluşuna bağışlayacakları ABD medyasında yer aldı. Bu kuruluşların, Filistinli kadın ve çocuklara yardım eden organizasyonlar olduğu belirtildi.

Babaları Filistin asıllı Amerikalı emlak kralı Muhammed Hadid olan Hadid kardeşler, Gazze'deki çatışmalardan etkilenen Filistinlilere verdikleri destekle sık sık gündeme geliyorlar.

belladepojpg-aulwp8kb60cvn53cewogbg.jpg

Mayıs ayında Bella Hadid, Instagram'da "Filistin halkının acısını ve dünya çapındaki hükümetlerin empati eksikliğini" dile getiren bir paylaşım yapmıştı.

Bu haftanın başlarında Bella Hadid, Cannes Film Festivali'nde "tarihi Filistin nakışının tarihini, emeğini, direncini ve sanatını temsil etmek için" kefiye desenli bir elbise giydiği bir fotoğrafını paylaşmıştı.

mankendepo1jpg-jdf9txg-oeuv8odzus-9ow.jpg

ÇOCUKLARI SAVAŞ ESİRİ OLARAK TUTAN TEK ÜLKE

Kasım ayında Gigi Hadid, İsrail'in "dünyada çocukları savaş esiri olarak tutan tek ülke" olduğunu söylemişti.

İlgili Haberler