Anıl Altan'ın sözleri Pelin Akil'i öfkelendirdi! Boşanacakları konuşuluyordu

Anıl Altan'ın sözleri Pelin Akil'i öfkelendirdi! Boşanacakları konuşuluyordu

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, bir süredir 'boşanma' haberleriyle gündemde. Bu iddiaları reddeden çiftin, açıklamaları ve tepkileri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte son olarak gündeme damga vuran gerilimleri...

Anıl Altan ve Pelin Akil'in evliliği bir süredir dikkat çekiyor. Boşanma iddialarına Pelin Akil'in "Her şey ortada. Şu an boşanma gibi bir durumumuz yok" şeklindeki yanıtı sosyal medyada çok tartışıldı. Özellikle "şu an" ifadesi dikkatleri üzerine çekti.

yhy.jpg

Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlarken eşinin kızlarıyla formalı pozlarını paylaşması, Pelin Akil'in rahatsızlığına neden oldu ve bu durum yorum kısmında eşine tepki göstermesiyle sonuçlandı.

640xauto.webp

BU ÇİFT NEDEN GERGİN

Geçtiğimiz günlerde çift, Magazin Burada'ya verdikleri röportajda, Pelin Akil'in Anıl Altan'ın her sözüne tepki göstermesi "Bu çift neden gergin?" sorusunu gündeme getirdi.

Anıl Altan'ın, "Ev işlerine yardımcı oluyorum" demesi üzerine Akil, "Neye yardımcı oluyorsun? Kıyafetini olduğu yere bırakıyorsun. Neden doğru konuşmuyorsun? Çocuklara çok iyi babalık yapıyorsun" diyerek tepkisini dile getirdi.

tgt.jpg

PELİN AKİL KİMDİR

Pelin Akil Altan, Türk sinema, dizi ve tiyatro dünyasının önde gelen isimlerinden biri. 17 Nisan 1986'da İstanbul'da doğan Akil, kariyerine tiyatro sahnelerinde adım atmış ve pek çok önemli yapımda rol aldı.

Tiyatro kariyerinde "Rent Müzikali," "Marika'nın Serveti," "Abim Geldi," "İstanbulname," "Depo," "Sersefil-Korkuyorum Sevgilim," ve "Closer" gibi oyunlarda sahne alan Akil, yeteneğiyle izleyicilerin beğenisini kazandı.

2007-2011 yılları arasında FOX'ta yayınlanan ve büyük ilgi gören "Arka Sıradakiler" dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Akil, bu yapımdaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve sonrasında "Kurt Kanunu," "Suskunlar," "Ne Münasebet," ve "Seksenler" gibi projelerde rol alarak başarısını pekiştirdi.

Anne tarafından Makedonya göçmeni, baba tarafından ise Boşnak kökenli olan Akil, 2016 yılında oyuncu Anıl Altan ile evlendi. Çiftin ikiz kızları oldu.

Televizyon ve sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Akil, "Arka Sıradakiler," "Kızıl Elma," ve "Ne Münasebet" gibi dizilerde önemli karakterleri canlandırdı. Ayrıca çeşitli filmlerde de başarılı performanslar sergileyerek sinemaseverlerin beğenisini kazandı.

Sadece dizi ve filmlerde değil, Akil aynı zamanda çeşitli televizyon programlarında ve reklam kampanyalarında da yer aldı ve pek çok markanın yüzü oldu.

66.jpg

90.jpg

i.jpg

ii.jpg

ooi.jpg

İlgili Haberler