Beyoğlu'nda 19 yaşındaki gencin tek bir tokat darbesiyle hayatını kaybetmesi çok konuşuldu: Gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda 19 yaşındaki gencin tek bir tokat darbesiyle hayatını kaybetmesi çok konuşuldu: Gerçek bambaşka çıktı

İstanbul Beyoğlu’nda 19 yaşındaki genç, barışmak için buluşmaya gittiği yerde aldığı tokat darbesiyle hayatını kaybetti. Gencin başına aldığı tokat darbesiyle hayatını kaybettiği söylense de öldürülme nedeni bambaşka çıktı.

ÖZGE SIVAS / GÜNBOYU

Korkunç olay, dün Beyoğlu Halıcıoğlu’nda meydana geldi. İstanbul'da 19 yaşındaki Abdullah Şakun, arkadaşlarının isteği üzerine barışma buluşmasına gitti.

Bu sırada taraflar arasında kavga çıktı. Abdullah Şakun, "sizi tokatlarım" dediğinde, Emircan A. (16), Şakun'a "sen kim oluyorsun" diyerek üstüne yürüdü. Bu tartışma hızla bir kavgaya dönüştü. Şakun, Emirhan E. (17), Muhammed Emin D. (15), Emircan A. ve Emirhan Ö. (14) tarafından darp edildi. Bu sırasında Emircan A., Şakun'un kafasına sert bir tokat attı.

Darp esnasında Emircan A’nın attığı tokat nedeniyle Abdullah Şakun’un hayatını kaybettiği ifade edilmişti. Ancak dikkatle izlendiğinde Emircan A.’nın el,ndeki muşta ile Abdullah Şakun’un başına vurduğu ve vurduktan hemen sonra muştayı hızlıca cebine soktuğu fark edildi.

GÖZALTINA ALINDILAR
olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Şakun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Şakun ile kavga ettikleri belirlenen E.D, E.A. ve M.E.D'yi gözaltına aldı.

İlgili Haberler