Bolu'da feci kaza! Otomobil ortadan ikiye bölündü. Ölü ve yaralılar var

Bolu'da feci kaza! Otomobil ortadan ikiye bölündü. Ölü ve yaralılar var

Bolu'da D-100 kara yolunda meydana gelen kazada, 4 aracın karıştığı çarpışma sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Kazada, araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle ortadan ikiye bölündü.

Kaza, D-100 kara yolunun İstanbul yönünde, Sanayi Yan Yol Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Ö. yönetimindeki BMW marka otomobil, Sanayi Yan Yol Kavşağı'ndan karşıya geçmek isteyen Engin Gökdemir'in (60) kullandığı Tofaş marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Tofaş marka otomobil ortadan ikiye bölündü. Tofaş'ın arkasından gelen, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen otomobil ile Yılmaz A. idaresindeki araç da kazaya karıştı.

aw238539-07.jpg

Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, ikiye bölünen Tofaş otomobilinden yola savrulan Engin Gökdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Sabri Gökdemir ise hastanede yaşamını yitirdi. Kazada ayrıca Ünal K., İbrahim Ö. ve Özay Ö. yaralandı. İki kişinin hayatını kaybettiği ve üç kişinin yaralandığı kazanın ardından, D-100 kara yolunun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı.

aw238539-08.jpg

Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Engin Gökdemir'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw238539-02.jpg