Dilan Polat’ın cezaevi kombininin maliyeti sızdı! Günde 750 bin liradan nereye

Dilan Polat’ın cezaevi kombininin maliyeti sızdı! Günde 750 bin liradan nereye

Tahliye sonrası eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat’ın cezaevi kombinin maliyeti ortaya çıktı.

Dilan Polat’ın cezaevi kombininin maliyeti sızdı

Geçen hafta cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, dün eşi Engin Polat’ı ziyaret etmiş, Polat’ın korumaları dikkat çekmişti.

Cezaevinden çıktıktan sonra aşırı zayıfladığı gözlemlenen Dilan Polat’ın eşini ziyarete giderken giydiği kombinin maliyeti ortaya çıktı. Daha önce televizyona çıktığı bir programda “Günde 750 bin lira harcıyorum” diyen Dilan Polat’ın harcamaları bakın nasıl değişmiş.

Dilan Polat 30 bin TL'lik ayakkabısıyla cezaevindeki eşini ziyaret etti - Haber 7 GÜNCEL

11 BİN LİRALIK GÖZLÜK, 30 BİNLİK AYAKKABI

Kayınvalide Şükran Polat, kızı, oğlu ve görümcesi Kübra Mert ile Çorlu Cezaevine giden Dilan Polat’ın siyah bluz ve düz bir pantolon giydiği görüldü. 11 bin liralık güneş gözlüğü takan Polat’ın ayakkabısının da 30 bin TL olduğu ortaya çıktı. Aracına binerken soruları cevaplandırmayan Polat'ın kombini gündem oldu.

Dilan Polat, 'altın tozuyla' kahve içti! ''Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum..!'' – Haber İskelesi - Haber İskelesi

Tahliye sonrası Çekmeköy'deki villasına yeniden taşınan Polat’ın el konulan lüks araçların iadesini talep edeceği belirtildi. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Engin Polat da TMSF'nin el koyduğu şirketlerin iadesini istemişti.

Kara para aklama, resmi belgede sahtecilik yapma ve naylon fatura düzenlemekle suçlanan Engin Polat ve Dilan Polat'ın da aralarında olduğu 28 kişinin yargılanması devam ediyor.