Meral Akşener Kılıçdaroğlu'na özendi! Erdoğan ile görüşmesi sonrası harekete geçti

Meral Akşener Kılıçdaroğlu'na özendi! Erdoğan ile görüşmesi sonrası harekete geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürpriz görüşme yapan İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in planı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun yolundan mı gidiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinin ardından iddialarında ardı arkası kesilmedi.

Meral Akşener, Erdoğan ile görüştü - Gazete Emek

Akşener’in cumhurbaşkanı yardımcılığı istediği, oğlu Fatih Akşener için büyükelçilikte görev istediği öne sürüldü. Son iddia ise büyük dikkat çekti. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun izinden mi gidiyor? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'i kabul etti - Son Dakika Haberleri

ERDOĞAN VE BAHÇELİ İLE TELEFON DETAYI

Gazeteci Hande Fırat, bugünkü köşesinde Akşener ile Erdoğan görüşmesine dair önemli bir kulisi açıkladı. Akşener’in genel başkanlık görevini bıraksa da siyasetten kopmayacağını işaret eden Fırat, çok konuşulacak kulisini şu ifadelerle köşesine taşıdı:

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de MHP Genel Başkanı Bahçeli ile de ara ara telefon görüşmeleri yapıyordu. Hem Erdoğan hem de Bahçeli Akşener’in partinin başında kalmasını istediler.

aksener-kilicdaroglu-6cg5-cover.jpg

KILIÇDAROĞLU GİBİ O DA OFİS TUTTU

Anayasa yapım sürecinde Akşener’i sahnede görmenin kimseye sürpriz olmaması gerektiğinin altını çizen Fırat “Benim duyduğum, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mustafa Kemal Mahallesi’nde tuttuğu ofis gibi Akşener de Ankara’da Cinnah Caddesi’nde bir ofis kurarak, çalışmalarını oradan sürdürmeyi planlıyor” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına Akşener itiraz etmeyecek

İYİ PARTİLİLER AKŞENER’DEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Siyaset dünyasını hareketlendiren Erdoğan ile Akşener görüşmesinin perde arkası henüz aralanmadı. İddialar devam ederken iki isimden de görüşmeye dair şu ana kadar bir açıklama gelmedi. Akşener, İYİ Partili isimler tarafından tepki ile karşılanırken, yetkililer açıklama beklediklerinin sinyalini verdi.

Son dakika: İYİ Parti'de yeni genel başkan kim olacak? Meral Akşener'den veda konuşması - Dünya Gazetesi

İlgili Haberler