Nagehan Alçı açtı ağzını yumdu gözünü! Yalancı sülük şeytani dolandırıcı

Nagehan Alçı açtı ağzını yumdu gözünü!  Yalancı sülük şeytani dolandırıcı

Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini sonlandıran gazeteci Nagehan Alçı, açtı ağzını yumdu gözünü. Öyle şeyler söyledi ki…

Gazeteci Nagehan Alçı, ekim ayında Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırarak boşandı.

15 dakika süren boşanma davasının ardından Nagihan Alçı “Anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok” açıklamasını yaparken, Rasim Ozan Kütahyalı ise “Güzel dostça, her şey iyi” açıklamasını yaptı.

Nagehan Alçı Haberleri - Son Dakika Yeni Nagehan Alçı Gelişmeleri

Kamuoyunda dikkat çeken boşanmanın ardından Nagehan Alçı’dan görenlerin gözlerini fal taşı gibi açtıracak bir açıklama geldi.

Nagehan Alçı: "Kriminel kafa, adi hırsız, sülük, şeytani bir dolandırıcı" - Magazin - Ayandon

“NASIL BİR SÜLÜK, NE ŞEYTANİ”

Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Alçı “Bir kriminal kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz. Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz” diyerek isim vermeden birine sitem etti.

Seçime iki ay kala Nagehan Alçı'dan 'U dönüşü': 'Bu AK Parti'den yana olmam' - Son Dakika Siyaset Haberleri | Cumhuriyet

HERKES ESKİ EŞİ DİYE YORUMLADI

Alçı’nın bu paylaşımında işaret ettiği ismin eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı olduğu öne sürüldü.

Nagehan Alçı'dan Ertuğrul Özkök'e yanıt: Rasim Ozan Kütahyalı'ya aşık oldum, çünkü...

“RASİM’DEN NELER ÇEKTİM”

KRT TV’de Bakış Açısı isimli programının canlı yayın konuğu olan Nagehan Alçı’nın sunucuya “Sen Rasim’e alışmışsın. Benle program yapınca böyle oluyor. Rasim'den neler çektim” demesi dikkat çekmiş, programda espri konuşu olmuştu.

ekran-goruntusu-2024-05-26-102119.png

İlgili Haberler