Narin cinayetinde itirafçının 3 ifadesinde 5 çelişki! İşte şüpheleri artıran detay

Narin cinayetinde itirafçının 3 ifadesinde 5 çelişki! İşte şüpheleri artıran detay

Diyarbakır’da derece çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Narin cinayetinde itirafçının 3 ifadesinde 5 çelişki

Toplamda 10 kişinin tutuklandığı dosyada cinayetin ilk itirafçısı Nevzat Bahtiyar isimli işçi ilk verdiği ifadeyi değiştirmişti. Bahtiyar’ın jandarmaya ayrı mahkemeye ayrı ifade vermesi kafaları karıştırdı. Bahtiyar’ın ifadesinde yer alan 5 çelişki ise dikkat çekti. İşte o detaylar…

Narin cinayetinin ilk itirafçısı Nevzat Bahtiyar, derede yapılan çalışmaların artması üzerine tedirgin olmuş, eve gelen polislere cinayeti itiraf etmişti.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar Tutuklandı - Son Dakika

3 İFADESİNDE 5 ÇELİŞKİ ÇIKTI

Bahtiyar jandarmaya verdiği ilk ifadesinde “Salim Güran aracından inerek aracıma doğru geldi. Ben de araçtan indim. Salim Güran bana eliyle aracın ön yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek, 'Bunu yok edeceksin' dedi. Bakınca battaniyeye sarılı hareketsiz yatan insan olduğunu anlayınca şaşırdım ve tereddüt ettim. Salim Güran 'Aileni iyi düşün. Sana 200.000 lira veririm. Aracında torba var mı?' dedi. Çuvala çocuğu yerleştirdikten sonra çuvalı, ağzını orada bağlamadan aracımın arka koltuğunun önündeki ayak paspasının olduğu yere koydum. Muhtar Güran oradan ayrılmadan önce 'göl' diye tabir ettiğimiz Eğertutmaz Deresi'ne doğru götür diyerek eliyle orayı işaret etti” demişti.

Nevzat Bahtiyar kimdir? İtirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı mı? - Haberler

Mahkemede ifade değiştiren Nevzat Bahtiyar bu kez de Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Bahtiyar, Salim Güran tarafından ölümle tehdit edildiği için Narin'in cansız bedenini almak zorunda kaldığını iddia etti.

Jandarmaya cesedi Salim ile birlikte çuvala koyduklarını söyleyen Bahtiyar, mahkemede cesedi kendi evimde tek başıma çuvala yerleştirdim dedi. Jandarmada cesedin kime ait olduğunu bilmediğini belirten Bahtiyar, mahkemede amcanın Arif'in kızını öldürdüm dediğini iddia etti.

Narin Güran'ın DNA sonuçları çıktı! Gerçek babasının kim olduğu belli oldu - Ekonomim

Bahtiyar'ın jandarma, savcılık ve mahkemede verdiği üç ayrı ifadede beş çelişki ortaya çıktı. Şüpheler Bahtiyar’ın yalan söylediği üzerine yöneldi.

Narin'in cansız bedeninin 19 gün sonra bulunmasında ailenin akrabası olan ve köyde yaşayan bir tanığın ifadelerinin etkili olduğu iddia edildi.

İlgili Haberler