Narin cinayetinde kan donduran iddia! ‘Amca ile itirafçının…’

Narin cinayetinde kan donduran iddia! ‘Amca ile itirafçının…’

Türkiye, Narin Güran cinayetinin perde arkasını araştırıyor. “Narin neden öldürüldü, neye şahit oldu?” sorusu zihinlerde yankı bulurken, hukukçu Afşin Hatipoğlu, olayın merkezinde yer alan amca ve itirafçının ilişkisine dikkat çekerek, çarpıcı bir iddiada bulundu.

Narin cinayetinde kan donduran iddia!

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili ifade veren itirafçı Nevzat Bahtiyar'a, jandarma tarafından amca Salim Güran ile yasak bir ilişki olup olmadığı soruldu. Bahtiyar, verdiği ifadede Güran’ın, hem Narin’in annesi Yüksel hem de amcasının eşi Maşallah ile ilişkisi olduğunu iddia etti.

640xauto-1.webp

Halk TV canlı yayınına katılan hukukçu Afşin Hatipoğlu, kimsenin dile getirmediği ancak olasılıklar arasında olan bu iddiayı şu sözlerle paylaştı:

“Bu kadar kalabalık bir ailenin annesinin, bu kadar bağımsız ve rahat bir şekilde, 6 çocuk annesi bir kadın, herkesten sıyrılıyorlar ve o çocuk kadın ile amcasının ilişkisini görüyor.

“BENCE AKLA GELMEYECEK SORULARIN DA SORULMASI LAZIM”

Bu olasılık yüzde kaçtır? Bence akla gelmeyecek soruların da sorulması lazım. Şüphelerin birleştiği sadece iki kişi var: Salim ve Nevzat. Bunlar arasında cinsel ilişki varsa, ve bu çocuk bunu gördüyse, onlar da kendi aralarındaki bu utançtan dolayı bu çocuğu öldürdüyse bu çok mu hayır diyebileceğimiz bir senaryo?

Bu da araştırılmalı, bu senaryo, öbür senaryodan çok daha inanılır bir senaryo. 6 çocuklu, köyde yaşayan bir kadının kayınbiraderiyle bir ilişkiyi kimseye fark ettirmeden yaşaması çok da söz konusu bir şey değil.”

640xauto-2.webp

YILMAZ TUNÇ AÇIKLAMA YAPTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, katilin kim olduğuna dair güçlü bulguların mevcut olduğunu ifade etti.

Tunç'un dikkat çeken açıklamaları şu şekilde:

“Deliller toplandı, ifadeler alındı. Katilin kim olduğu konusunda elimizde çok önemli bulgular var. Bu deliller önemli veriler içeriyor. Narin'in naaşından elde edilen 91 doku örneği üzerinde teknik incelemeler devam ediyor. İfadeler ve elde edilen veriler bu sürecin bir parçası. Narin'in katillerinin bir an önce adalet önüne çıkarılması için soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi gerekiyor. Basında farklı senaryolar ortaya atılıyor, ancak biz Narin'i öldürenleri adaletin önüne çıkarmakla yükümlüyüz. Bugün 22 kişinin ifadeleri adliyede alınmaya başlanacak. Bizim şu an önceliğimiz Narin'in katillerini bulmak. Diğer tüm şüpheler savcılarımızın değerlendirmesine bırakılacak."