Narin ve Rojin’in ardından şimdi de Fatmanur! Kayıp genç kızdan 26 gündür iz yok

Narin ve Rojin’in ardından şimdi de Fatmanur! Kayıp genç kızdan 26 gündür iz yok

Türkiye’de kayıp vakalarına her gün bir yenisi eklenmeye devam ederken, korkunun son adresi Burdur oldu.

Kayıp genç kızdan 26 gündür iz yok

Burdur’da kaybolan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Fatmanur E.’den 26 gündür haber alınamıyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Fatmanur E., aktarılan göre kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden "Armut toplamaya gidiyorum" diyerek ayrıldı. Genç kadın son olarak Bucak'ta “Üçgen” olarak bilinen kavşakta görüldü.

26 gündür kayıp Fatmanur'dan haber alınamıyor!

Fatmanur E. ailesiyle son olarak 25 ve 26 Eylül'de iki kez telefonla iletişim kurdu. O günden bu yana genç kızdan hiçbir haber alınamadı.

“KIZIM SAĞ MI ÖLÜ MÜ”

Kızlarının hayatından endişe duyduklarını ifade eden anne F.A., "Her yerde kızımı arıyoruz, ne ölü ne diri bir haber alamıyoruz. Kızımın sağ mı ölü mü olduğunu öğrenmek istiyoruz, bu belirsizlik dayanılmaz" dedi.

Burdur'da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur'dan haber alınamıyor - Kirklareli Gazetesi

“BİLEN VARSA BİZE ULAŞSIN”

Kızının iki küçük çocuğunu asla terk etmeyeceğini belirten anne F.A. “Günlerdir uykusuzum, yemek yiyemiyorum. Çocuğumla her gün konuşurdum, hiçbir şekilde ortadan kaybolmazdı. Ne olur, gören ya da bilen varsa bize ulaşsın. Herkesin evladı var, kimse bu acıyı yaşamasın” diyerek yardım istedi.

Burdur'da 26 gündür kayıp 24 yaşındaki Fatmanur'dan haber alınamıyor - Demokrat Gazetesi

“İKİ KÜÇÜK ÇOCUK ANNESİZ KALDI”

Fatmanur E.'un babası H.A. ise İstanbul'dan aldığı haber üzerine Burdur'a geldiğini ve güvenlik güçlerine başvurduklarını belirtti.

H.A., "Kızımızın durumunu bilmiyoruz. Öldü mü, kaçırıldı mı, hiç haber yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz, iki küçük çocuk annesiz kaldı” dedi.

İlgili Haberler