Özgür Özel istedi Erdoğan harekete geçti! Mehmet Şimşek'e ne talimat verildi?

Özgür Özel istedi Erdoğan harekete geçti! Mehmet Şimşek'e ne talimat verildi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesinin ardından hangi bakana ne talimatı verdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu. Kritik buluşma sonrası gözler iki liderin neler konuştuğuna çevrilmişken, kulislerden dikkat çeken bir detay sızdı. Erdoğan kime ne talimatı verdi? İşte detaylar…

aa-20240611-34843906-34843902-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-ozgur-ozel-meeting-in-ankara-1.jpg

MECLİS'TE ORTAK ÇALIŞMA ÖNERİSİ

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, CHP kurmayları görüşmeye ilişkin şunları aktardı: Genel başkanımız tüm partilerin de katılımıyla Meclis’te ortak bir çalışma yapılmasını önerdi.

aw225235-07.jpg

BAKAN ŞİMŞEK'E TALİMAT VERİLDİ

Özel’in kaynak bulma önerisi sonrası Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e talimat verdiğini aktaran kurmaylar, “Sayın Mehmet Şimşek’e verilen talimatla vergi konusunda bir düzenlemeyi kendi başlarına çalışmak isteyebilirler. Ancak bizim talebimiz birlikte çalışmak” dedi.

aa-20240611-34843751-34843750-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-ozgur-ozel-meeting-in-ankara.jpg

Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özgür Özel, görüşmeyi “olumlu” olarak değerlendirmiş, Erdoğan’a görüşme sonrası Cumhuriyetin sürekliliği anlamını taşıyan Payidar Gondol isimli parçayı hediye etmişti. Erdoğan ise, Özel’e kavrulmuş lokumlar vermişti.

Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası AKP'den ilk açıklama - Sözcü

İlgili Haberler