Sağlık Bakanı Koca'dan Kızılcık Şerbeti'ne teşekkür

Sağlık Bakanı Koca'dan Kızılcık Şerbeti'ne teşekkür

Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan son bölümünde işlenen bir sahne Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dikkatini çekti. Bakan dizideki o sahneyi sosyal medyadan paylaştı.

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali öncesi yayınlanan son bölümünde Sağlık Bakanlığı'nın geçtğimiz günlerde uygulamaya başladığı Onaylı Randevu sistemi ile ilgili bir sahne yayınladı.

Dizide Sönmez Hanımların evdeki yardımcısı Sevilay'ın doktora gittiği ve hızla işinin bittiği vurgulandı. Onaylı Randevu sistemi ile hastaların daha kolay randevu alabildiği söylendi.

Çok sayıda kişinin MHRS'den randevu alamadığı veya çok geç tarihe randevu alabilmesine rağmen yeni başlatılan bu uygulamanın randevu alıp gitmeden ve başka insanların da randevu almasını engelleyenler için olumlu bir adım olarak görüldü.

Dizide dikkat çeken bu sahneyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da sosyal medya hesabından paylaştı. Koca paylaşımında "Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz" dedi.

İlgili Haberler