Silah seslerini kabus sanıp uyumaya devam etti! Sabah kalktığında dehşeti yaşadı

Silah seslerini kabus sanıp uyumaya devam etti! Sabah kalktığında dehşeti yaşadı

Antalya'da 52 yaşındaki bir kadın, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü.

Sabah kalktığında dehşeti yaşadı

Konyaaltı ilçesinin Hurma Mahallesi'nde, Atapark Konutları C Blok'taki 4'üncü katta üzücü bir olay yaşandı. Sitenin yöneticisi Fadim Temirhanoğulları'nın boşanma sürecindeki eşi Savaş Temirhanoğulları, hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen sabah saat 05.00'te eve döndü. Savaş Temirhanoğulları, tabancasıyla eşine beş el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

728xauto-3.webp

ÇİFTİN KIZLARI KABUS SANDI

Bu sırada, odasında uyuyan çiftin kızı İ.T., silah seslerini duyduğunda kabus gördüğünü düşünerek tekrar uyudu. Sabah 08.30 sıralarında okul arkadaşından gelen telefonla uyanan İ.T., annesinin odasında kanlar içinde olduğunu gördü. Şok içinde evden çıkıp karşı komşusunun kapısını çaldı. Berkan Torunoğlu’na durumu anlatan İ.T., komşusuyla birlikte eve döndü.

728xauto-2.webp

SABAH GELEN TELEFONLA GERÇEĞİ ANLADI

Komşu Torunoğlu, Fadim Temirhanoğulları'nın cansız bedenini görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Temirhanoğulları'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde polisin incelemesi tamamlandıktan sonra Fadim Temirhanoğulları'nın cenazesi morga kaldırıldı.

Olayın ardından, Temirhanoğulları'nın ilk eşi ve bu evliliğinden olan kızı, göz yaşlarına boğuldu. İ.T.'yi görmek isteyen baba-kız ile Savaş Temirhanoğulları'nın yakınları arasında bir arbede yaşandı, polis olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

1080xauto-7.webp

"BİTSİN BU KADIN CİNAYETLERİ"

Fadim Temirhanoğulları'nın yakınları, yerde diz çökerek "Nerede kadınlara adalet, bitsin bu kadın cinayetleri" şeklinde feryat etti. İ.T. ise bir yakınının evine götürüldü.

1080xauto-4.webp

“KAPIYI ÇALIP ANNEM DEDİ”

Komşu Berkan Torunoğlu, yaşananları şöyle anlattı:

"Saat 05.00 sıralarında silah sesi duyduk, sonra uyuduk. Sabah 08.00 gibi kapı çalındı. Kapıyı açtığımda karşı komşunun kızı şok içindeydi ve 'Annem' dedi. Hemen evlerine geçtik ve kadının yerde yattığını gördük. Baygındı ve kafasının sağ tarafında kurşun yarası vardı. Kan kaybı fazlaydı ve nabzı atmıyordu."

Savaş Temirhanoğulları'nın Kemer ilçesinde bir eğlence merkezinde koruma olarak çalıştığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1080xauto-6.webp

1080xauto-5.webp

1080xauto-3.webp