Son dakika...Narin cinayeti soruşturmasında yeni gelişme

Son dakika...Narin cinayeti soruşturmasında yeni gelişme

Narin soruşturmasında ifadesi alınan 9 kişiye tutuklama talep edildi. Tutuklamaya anne ve baba da dahil edildi.

Narin cinayeti soruşturmasında yeni gelişme

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturmasında önemli gelişmeler yaşandı. İfadesi alınan 22 kişiden 9'u için tutuklama talebi yapıldı. Bu kişiler arasında Narin'in anne ve babası, Yüksel ve Arif Güran, da bulunuyor.

narin-guran-i-kim-oldurdu-4180.jpg

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için kapsamlı bir arama operasyonu başlatıldı. Ailenin ihbarı üzerine jandarma, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat, JASAT, İstihbarat Şube, iz takip köpekleri, Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, AFAD ve belediyelerden gelen ekipler çalışmalara katıldı. Kayıp haberinin ardından 150 araç sorgulandı, köyde ev ve araç aramaları yapıldı. Ayrıca, 130 kişinin ifadesi alınırken 30 binden fazla kişi kontrol edildi.

Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, sosyal medyada konuya dair spekülatif haberler yayılmaya başladı.

19. güne gelindiğinde ise tüm Türkiye’yi derinden sarsan acı haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından duyuruldu. Narin’in cansız bedeni, evine 1.5-2 kilometre uzaklıkta Eğertutmaz Deresi yakınında, bir çuval içinde, üzerine 15-20 kilo ağırlığında bir taş konulmuş halde bulundu.

Narin’in cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Tavşantepe Mahallesi mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.