Ünlü Astrolog Nuray Sayarı Türkiye'nin çok zengin olacağı tarihi verdi! Herkes heyecanlandı ama doğru çıkmazsa işi zor

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı Türkiye'nin çok zengin olacağı tarihi verdi! Herkes heyecanlandı ama doğru çıkmazsa işi zor

Hem burçlara ilişkin hem gökyüzü olaylarına ilişkin sık sık yorumlarda bulunan Astrolog Nuray Sayarı, “Türkiye'nin 2 gün içinde çok zengin” olacağını sosyal medya hesabından açıkladı. Sayarı, Türkiye'nin geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ünlü astrolog ve yazar Nuray Sayarı kişisel sosyal medya hesabından 'Türkiye'nin istikbali değişecek' diyerek tarih verdi.

20 Eylül’de mucizevi olayların bizi beklediğini söyleyen ünlü Astrolog Nuray Sayar’ı Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz'' dedi.

Astrolog Nuray Sayarı, Türkiye'nin 2 gün içinde çok zengin olacağını açıklayıp şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de yer altı mucizeleri ortaya çıkabilir. Birtakım sandıklar ortaya çıkabilir. Hazineler çıkabilir. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak.

20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Yerden altın mı fışkırır. Petrol mü fışkırır bilemiyorum.

Bu tarihler arası Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanında gözü ülkemizin üzerinde olacak. Bu tarihler çok bingo bir dönem.

Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz.''

f67rguoxmaaljyu.jpg


İlgili Haberler