Üye olduğu site hayatını kararttı: 10 milyonluk evini kaptırdı

Üye olduğu site hayatını kararttı: 10 milyonluk evini kaptırdı

Sakarya’da yaşayan 48 yaşındaki adam çöpçatan sitesinde tanıştığı kadına 10 milyonluk evini kaptırdı. Talihsiz adam nasıl dolandırıldığını tek tek anlatıp, uyardı.

Çöpçatan sitelerinde dolandırılanlar arasına bir kişi daha eklendi. Sakarya'da yaşayan 48 yaşındaki Hikmet Baylan, bir çöp çatan sitesinden tanıştığı ve dini nikah kıydığı kadın tarafından dolandırıldı. Baylan, dolandırıcı kadına 10 milyonluk evini kaptırdı.

800x420-pembe-hayallerini-internet-aski-yikti-10-milyon-dolandirildi-1695554889989.jpg

EVİNİN YARISINI ÜZERİNE GEÇİRMESİNİ İSTEDİ

Pembe Panjur isimli çöpçatan sitesine üye olan Hikmet Baylan, burada tanıştığı ve İstanbul'da yaşayan Züleyha A. ile geçen 18 Mayıs'ta dini nikahla evlendi. İddiaya göre Züleyha A., bir süre sonra "Ben ölürsen çocukların beni evden atar" diyerek, evinin yarısını kendi üzerine geçirmesini istedi. Baylan da kabul etti.

Sabah’ta yer alan habere göre; çift geçen ay tapu dairesine gittiğinde, binanın tamamını üzerine geçiren Züleyha A., Baylan'ı terk ederek İstanbul'a döndü.

zzzutt.jpg

“İNTERNET AŞKLARINA İNANMAYIN”

Baylan "Şimdi evimin yakınından bile geçemiyorum. Herkese sesleniyorum, internet aşklarına inanmayın. İyi araştırın. Ailesini tanıyın" dedi.

İlgili Haberler