Ünlü kozmetik mağazasındaki yüzde 75’lik indirimin gerçek yüzü ortaya çıktı! Böyle kazıklanmışız

Ünlü kozmetik mağazasındaki yüzde 75’lik indirimin gerçek yüzü ortaya çıktı! Böyle kazıklanmışız

Türkiye’de hemen hemen her ilde onlarca şubesi bulunan ünlü bir kozmetik mağazasının yaptığı yüzde 75’lik indirimin perde arkası ortaya çıktı. Böyle kazıklamışlar!

Her kadının en az bir kere alışveriş yaptığı, fiyatlarını indirim adı altında yükseltip indirimsiz uygulayan ünlü kozmetik markası tüm ürünlerinde %75 indirim yapacağını duyurdu.

Her yerde yayımlanan reklamların ardından markanın internet sitesi çöktü, mağazalar ve AVM’lerde uzun kuyruklar oluştu. Kadınların ellerinde bavullarla akın ettiği, iki ürün alabilmek için saç başa kavga ettiği, karakolluk olduğu, aç susuz 7 saat sıra beklediği indirimin gerçek yüzü ortaya çıktı.

Bursa'da alışveriş çılgınlığı: Birbirine girdiler! - Koza24 - Haberler, Son Dakika Haberleri ve Bursa Güncel Haber

Bir TikTok kullanıcısı indirim sonrası aldığı ürünlerin fişini inceledi, tek tek fiyatları kıyasladı. Ortaya çıkan tablo ise kafa karıştırdı.

sass.jpg

HER ÜRÜNE KURUŞ EKLEMİŞLER

Genç kadının analizine göre, marka indirimli sunduğu her ürüne belli miktarlarda kuruş ekledi. Bu miktarlar 48 kuruş, 90 kuruş, 15 kuruş gibi rakamlarla ilerledi.

gratiste-75-indirim-cilginligi-magazalar-talan-edildi-online-site-coktu1.webp

"BU MÜŞTERİ KAZIĞIDIR"

Genç kadın “Nasıl kazıklanmışız onu anlatacağım arkadaşlar” diyerek şunları söyledi: oturup hepsini tek tek hesapladım ve aşırı şok oldum. En basit örneğini size göstereceğim. Kolonya aldım, fiyatı 9 liraydı. Benden 9,75 alınmış. 75 kuruş fazla almışlar. Hepsinden genellikle kuruş alınmış. Barkodlarda okuttuğumuzda asla kuruş çıkmıyordu. Sadece bu kuruşlarla benden 126 lira fazla para alınmış. Sizden ne kadar alındı acaba? Bu kuruşlarla fark alınması insanı sinir ediyor. Allığa bana 50 lira deyip 72 lira fiyat kesmişler. Diğer insanlardan kim bilir ne kadar kuruş aldılar. Bu tamamen müşteri kazığıdır. Kartlık aldım, kasada 15 liraya düşüyor dediler, görünen fiyat 35, 88 kuruş çıktı. İnsanları kazıklamanıza asla vermem. Müşteri hizmetlerini de ararım.

Kadınların Daha İyi Birer Savaşçı Olabileceğini Gösteren Şey: Gratis Meydan Muharebesi! - KizlarSoruyor

Birçok şehirde yaşanan izdiham ve kavgalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı mağazalarda, müşteriler iş yerlerinin kapanmasını engellemeye çalışırken, kozmetik ürünleri için yaşanan bu izdiham ve kavga eleştirilere neden oldu.

İlgili Haberler