Tüm Türkiye bu sapık adamı konuşuyor! İstismar görüntüleri ortaya çıktı kendini savunacak avukat bulamadı

Tüm Türkiye bu sapık adamı konuşuyor! İstismar görüntüleri ortaya çıktı kendini savunacak avukat bulamadı

Muğla Ortaca'da yaşanan mide bulandırıcı olay, Türkiye'nin gündemine oturdu. Üvey babaları olan Selahattin Yalnız'ın, biri engelli olan üç genç kıza 10 yıldır tecavüz ettiği ortaya çıktı. Bu korkunç olay sonrasında üvey baba tutuklandı. Kendisini savunacak avukat bulamadı.

Selahattin Yalnız, üvey kızı Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir'in evinden 63 bin TL alarak ayrıldığını iddia ederek 17 Mayıs'ta Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Daha sonra Müge Anlı'nın programına katılarak kızların bulunması için yardım istedi. Gerçekler Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı. Bahar ve Gizem’in, anneleri vefat edince komşuları Fitnat ve Selahattin'in yanında kalmaya başlamıştı.

0x0-muge-anlida-mide-bulandiran-olay-gercek-yillar-sonra-gun-yuzune-cikti-uvey-kizlarina-tecavuz-etmis-1717144101002.webp

MİDE BULANDIRICI İTİRAFLAR

Figen Tülay Bayındır ve Bahar Demir programa katılarak korkunç açıklamalarda bulundu. Yalnız'ın kendilerine tecavüz ettiğini ve ellerinde görüntüler bulunduğunu belirterek 18 Mayıs'ta İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro Amirliği'ne başvurduklarını söyledi. Üvey kızı Figen Tülay Bayındır, Bahar Demir ve engelli kardeşi Gizem Demir'in de istismar mağduru olduğu ve bu istismar anlarına ilişkin video kayıtlarının ellerinde bulunduğunu ifade ettiler.

0x0-muge-anlida-mide-bulandiran-olay-gercek-yillar-sonra-gun-yuzune-cikti-uvey-kizlarina-tecavuz-etmis-1717144106046.webp

"MONTAJ DEĞİL, HEPSİ GERÇEK"

Bahar'ın zihinsel engelli kardeşi Gizem'e de tecavüz eden Selahattin Yalnız ise "Montaj değil onlar, hepsi gerçek. Ama bak bakalım bir kere benim kılım kıpırdıyor mu? Beni uyutarak istediklerini yaptılar" şeklinde konuştu.

640xauto-006.webp

"DÖRDÜNÜZ DE BENİM KARIM OLACAKSINIZ"

Yıllardır üvey babasının tecavüzüne uğrayan ve annesinin de her şeyi bildiğini belirten Figen Tülay Bayındır, "14 yaşımızdan beri bu adam ikimize de aynı şekilde tecavüz ediyor. Müge Abla, artık sen bizi kurtar bu zulümden. Bize satırla saldırıyordu. Sürekli bizi dövüyordu ve 'derinizi yüzerim' diyordu. 'Dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu" dedi.

i8i.jpg

TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİ SORUŞTURMA DOSYASINA GİRDİ

Bu itiraflar üzerine, Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan resen soruşturma başlatıldı. Anlı'nın yayını ihbar kabul edilerek polis ekipleri Yalnız'ı gözaltına aldı. Ardından Figen Tülay Bayındır'ın annesi Fitnat Ertekin de gözaltına alındı. Yalnız ve Ertekin, emniyetteki işlemlerinin ardından Ortaca Adliyesi'ne sevk edildi. Yalnız'ın tecavüz görüntüleri soruşturma dosyasına girdi.

uuu.jpg

TUTUKLAMA

Sabah gazetesinden Mikail Zeybek ve Hayrettin Şaşmaz'ın haberine göre; Yalnız, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, Ertekin ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Başsavcılık, Ertekin'e verilen adli kontrol kararına itiraz etti.

KENDİSİNİ SAVUNACAK AVUKAT BULAMADI

Yalnız, emniyete götürülürken çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Linç edilmekten son anda kurtulan Yalnız, kendisini savunacak avukat bulamayınca, baro tarafından bir avukat görevlendirildi.

İlgili Haberler