Kızılcık Şerbeti’ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! Bakan Koca kayıtsız kalamadı

Kızılcık Şerbeti’ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! Bakan Koca kayıtsız kalamadı

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde, Onaylı Randevu Sistemi'ne dair bir sahne, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu sahneyi kendi sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkürlerini iletti.

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle sosyal medyanın gündemini belirliyor. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi önemli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla Kızılcık Şerbeti, cuma akşamlarına damga vuruyor.

6tt.jpg

Son bölümünde de büyük ilgi gören Kızılcık Şerbeti, bu sefer Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması olan Onaylı Randevu Sistemi'ni ekranlara taşıdı. Dizi, sıkça güncel konulara temas ediyor ve bu sefer de hastaneye gitmek zorunda olan Sevilay karakteri üzerinden yeni sistemi anlattı.

Sevilay karakterini canlandıran Özlem Çakar'ın, Onaylı Randevu Sistemi sayesinde sıra beklemeden doktoruyla görüşebilmesini vurgulaması ve sistemi özetlemesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

640xauto-007.webp

Dizideki sahnede, Sevilay karakteri şu sözlerle yeni sistemi anlatıyor:

"Ablacım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor."

rffr.jpg

Bu dikkat çeken anlara Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sessiz kalmadı. Kızılcık Şerbeti'nin o sahnesini resmi hesabında paylaşan Koca, ayrıca diziye teşekkür etti. Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Onaylı Randevu Sistemi'nin sonuçları artık dizilerde bile konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz."

İlgili Haberler