Belediye Başkanının çarptığı turist öldü

Belediye Başkanının çarptığı turist öldü

Alanya'da Nizip Belediye Başkanı olan Ali Doğan'ın kullandığı otomobilin çarptığı Danimarka uyruklu turist hayatını kaybetti.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Alanya’da Kestel Mahallesi civarında karşıya geçmeye çalışan Danimarkalı Rami Ali Surul’a çarptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk kontrollerde Danimarkalı turistin hayatını yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kaza sonrasında mahkemeye çıkan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

addtext-06-26-02-38-30-i667bfed2ace93.jpg

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Nizip Belediyesi kazanın ardından açıklamada bulundu. Belediye tarafından yapılan bir açıklamada Belediye Başkanın kendisine tahsis edilen araç ile seyir halindeyken bir yayaya çarpması ile kazaya karıştığı belirtildi.

Belediyenin açıklamasında şunlar yer aldı:

“Görgü tanıkları ve şahitlerin resmi ifadelerinde aşırı alkollü olduğu ve yola kontrolsüz atladığı ifade edilen yabancı uyruklu yaya, maalesef olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Yaşanan elim kazanın akabinde, adli makamlarca yapılan soruşturma sonucunda Sayın Belediye Başkanımız serbest bırakılmış ve sağlığı iyi durumdadır. Yaşanan üzücü kazada yaşamını yitiren yabancı uyruklu şahsa Allah'tan rahmet dileriz”

gq-7nvdwyaecxqj.jpeg

ali-dogandan-kaza-aciklamasi.png

screenshot-20240626-143405-instagram-i667bfef85fa8d.jpg

İlgili Haberler