Erbakan Erdoğan’a resti çekti! Bu yanlıştan dönmeli

Erbakan Erdoğan’a resti çekti! Bu yanlıştan dönmeli

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tüm kapılarını kapattı.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde Türkiye ve dünya gündemini değerlendirdi.

Türkiye ekonomisini eleştiren Erbakan, asgari ücrete zam yapılması gerektiği mesajını vererek “Asgari ücretin en azından 25 bin lira seviyesine çekilmesi lazım ve aynı zamanda en düşük emekli maaşının da asgari ücret seviyesine getirilmesi lazım” dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-08-161407.png

ERDOĞAN’A SESLENDİ: BU YANLIŞTAN DÖNÜN

Erbakan, iktidarın yeni ekonomi yönetiminin bir yılını değerlendirdi ve Maliye Bakanı'nın göreve başlamasından bu yana döviz kurlarının yüzde 100 oranında arttığını vurguladı.

"Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve hükümete dostane bir şekilde sesleniyoruz bu yanlışlardan dönmek gerekiyor. Çare milli görüşün ekonomi modelini uygulamak ve adil ekonomik düzeni hayata geçirmektir," diye ekledi.

ekran-goruntusu-2024-06-08-161501.png

EKONOMİNİN TEK ÇÖZÜM YOLUNU AÇIKLADI

Fatih Erbakan, ekonomik sıkıntılara çözüm olarak tarımsal, hayvancılık ve sanayi üretimini arttırmayı, gençlere yatırım yapmayı ve mesleki ve teknik eğitime ağırlık vermeyi önerdi.

ekran-goruntusu-2024-06-08-161542.png

YUMUŞAMA MESAJI

Fatih Erbakan, ''siyasetteki yumuşama'' söylemlerine ilişkin ise “Biz her zaman YRP olarak siyasetin centilmen bir şekilde yapılması, siyasetin nezaket kuralları içerisinde yapılması bunun bir savaş olmadığı görüşümüzü ifade ediyoruz. Bizimle ilgili de herhangi bir partiden veya iktidar kanadından bir talep olursa tabii ki biz de görüşürüz” dedi.

İlgili Haberler