Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu

Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu

Karaman’da işten geldikten sonra otomobilini evinin önüne park eden bir kişi, aracını yerinde bulamayınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Araç sahibi, otomobilinin dere yatağına uçtuğunu görünce hayrete düştü.

Olay, gece saatlerinde Karaman'ın Urgan Mahallesi 1991. Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, işten dönen Hamdi Sümen, otomobilini park ettikten sonra evine girdi. Ancak gece yarısı, 70 EF 591 plakalı araç bilinmeyen bir nedenle kendiliğinden hareket ederek yaklaşık 200 metre geri geri giderek dere yatağına uçtu.

aw237531-01.jpg

Arkadaşlarının telefon etmesi üzerine dışarı çıkan Sümen, aracını evin önünde göremeyince dere yatağına doğru ilerledi ve otomobilinin dere yatağında olduğunu görünce hayrete düştü. Hemen aracının yanına giden Sümen, otomobilinde hiçbir hasar olmadığını fark edince rahat bir nefes aldı. Otomobil, daha sonra çağrılan traktörle dereden çıkarıldı.

aw237531-02.jpg

"OTOMOBİLİMİN DERE YATAĞINDA OLDUĞUNU ARKADAŞLARIM SÖYLEDİ"

Başına gelenleri gazetecilere anlatan Hamdi Sümen, “İşten geldikten sonra aracımı evin önüne park ettim, yemeğimi yedim ve duş aldım. Arkadaşlarım beni arayıp 'Hamdi, araban nerede?' diye sordular. 'Evin önünde' dedim. Sonra bana arabamın dere yatağına uçtuğunu söylediler. Dışarı çıktım, baktım, gerçekten de benim araba dere yatağında dümdüz duruyor,” dedi.

aw237531-04.jpg

Aracının dere yatağına uçmasına rağmen hasar almadığını belirten Sümen, “Arabaya baktım, sadece plakalığı kırılmış, onun dışında hiçbir sorun yok. Araba yaklaşık 200 metre geri geri gitmiş ve vadiye düzgün bir şekilde inmiş. Arabanın indiği yere traktör bile inemez. Arabada herhangi bir sıkıntı yok, Allah’a şükür. Arabayı traktörle çektik ve çekerken de bir sorun olmadı,” diye konuştu.

aw237531-03.jpg