Kadir İnanır öfkeden deliye döndü! Doktorundan kesin talimat yasakladı

Kadir İnanır öfkeden deliye döndü! Doktorundan kesin talimat yasakladı

Yeşilçam’ın usta isimlerinden biri olan Kadir İnanır, geçtiğimiz ayda inme nedeniyle uzun bir süre hastanede tedavi görmüştü. Sağlık durumu ciddi olmayan İnanır, doktorların koyduğu kısıtlamalarla yeniden hastaneye yatırıldı.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın aktardığına göre, İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Uğur Türe, yüksek öncelikli talimatlar verdi.

301075.jpg

Özellikle tansiyonunu yükseltebilecek her türlü durumdan kaçınması gerektiğini belirten Prof. Dr. Türe, "Öfke kontrolü çok önemli, öfkelenmek yasak" uyarısında bulundu. Aksi halde, beyinde yeniden pıhtı oluşumunun risk altında olduğu vurgulandı.

Son dönemde fizik tedavisi süren İnanır'ın, bir hareket sırasında zorlanmasıyla tansiyonunun yükseldiği ve bu durumun hastaneye başvurmayı gerektirdiği belirtildi. Ancak müdahale ile tansiyonu normale döndürüldü.

kadir-inanir-hastaneye-kaldirildi.jpg

Şu an genel kontrolleri için birkaç gün daha hastanede kalacak olan Kadir İnanır, ardından fizik tedavisine devam edecek.

NE OLMUŞTU

Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan ünlü Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır beyin damarlarında oluşan pıhtı nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

kadir-inanir-yesil-sol-partiden-milletvekili-adayi-olacak-mi-son-noktayi-koydu-2lcj.jpg

Kadir İnanır'ın tedavisi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başarıyla tamamlandı. Beykoz'daki evinde 24 Mart'ta yaşadığı rahatsızlık sonrasında hemen hastaneye kaldırılan İnanır, beyin damarlarında oluşan pıhtı nedeniyle geçirdiği inme sonucunda acil bir operasyona alındı ve tedbir amaçlı olarak solunum cihazına bağlandı.

İnanır'ın tedavisi olumlu sonuçlar verdi ve 27 Mart'ta solunum cihazından ayrılarak normal servise alındı. Yakınlarıyla sıkı bir iletişim içerisinde olup toparlanma sürecine başlayan sanatçı, rehabilitasyon çalışmalarına devam edecek olmasına rağmen, bugün hastaneden taburcu edildi.

İlgili Haberler