Ömer Çelik bekarlığa veda ediyor. Hangi ünlü isimle evleniyor

Ömer Çelik bekarlığa veda ediyor. Hangi ünlü isimle evleniyor

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, BengüTürk TV’de “Hariciye” programının editörlüğünü yapan Ecem Toplar ile evlilik hazırlığına girdi.

AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik, BengüTürk TV sunucusu Ecem Toplar ile evlilik hazırlığı yapıyor. Medya dünyasındaki dikkat çeken düğünler arasında bir yenisi daha eklendi. “AKP ile MHP ittifakını güçlendirecek” diye yorumlanan düğün şimdiden medya sektörünü hareketlendirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Çarpıcı Açıklamalar! - Genç Gazete

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre 56 yaşındaki AKP Parti Sözcüsü ve eski Bakan Ömer Çelik, bekarlığa veda edecek. Çelik’in hayatını MHP’nin yayın organı olan BengüTürk TV’de “Hariciye” programının editörlüğünü yapan Ecem Toplar ile birleştireceği bilgisi sızdı.

Ecem Toplar kimdir? - Elips Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı gezilerine de katılan Ecem Toplar ile Ömer Çelik evliliği şimdiden dikkatleri çekti. Düğün tarihine dair net bir bilgi henüz bulunmuyor.

ekran-goruntusu-2024-07-01-122721.jpg

ECEM TOPLAR KİMDİR?

Gazeteci ve BengüTürk TV haber programı sunucusu Ecem Toplar, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Milliyet gazetesinde Diplomasi Muhabiri olarak görev yaptı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine katılan diplomasi muhabirlerinden biri oldu.