Selen Görgüzel’in kasıklarına kadar olan dekoltesi izleyicileri rahatsız etti! Düşsün diye her hareketi yaptı

Selen Görgüzel’in kasıklarına kadar olan dekoltesi izleyicileri rahatsız etti! Düşsün diye her hareketi yaptı

Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra sahne tarzı, estetik müdahaleleri ve danslarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, yine dikkatleri üzerine çekti. Görgüzel'in kasıklarına kadar açık olan sahne kıyafeti, izleyicileri rahatsız etti.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça magazin gündeminde yer alan Selen Görgüzel, Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra sahne performanslarını artırmıştı.

640xauto-001.webp

Geçtiğimiz ay yüzünü gerdiren şarkıcı, son görüntüsü ve sahne danslarıyla yeniden gündemde."Bu kalçalar genetik, aile geleneği. Eskiden saklar, utanırdım. Jennifer Lopez ve Kardashian’dan sonra popomu sevdim" diyen Görgüzel'in dansından ziyade kıyafeti konuşuldu.

2rjxirt9hespctdfzcmb1g.webp

Düşük bel pantolon ve kasığa kadar uzanan dekoltesiyle dikkat çeken Görgüzel, izleyicilerin yoğun eleştirilerine maruz kaldı.

Şarkıcıya, "Düşmüş çekmiyor, aşırı rahatsız oldum", "Dans ayrı, kıyafet ayrı rahatsız edici", "Azıcık çek, donun düşecek" gibi yorumlar yapıldı.

8whotsye10g-2rxby1ezpa.webp

ESTETİK OPERASYONU İÇİN BIÇAK ALTINA YATMIŞTI

Geçtiğimiz ay estetik operasyon için bıçak altına yatan Görgüzel, yüzünü ve boynunu gerdirmiş, göz kapaklarını da aldırmıştı.

dwwdrs9tm0s-hvtpf-deda.webp

ANNE SÜTÜ, SÜNNET DERİSİ, AYI KANI...

Selen Görgüzel, genç ve enerjik kalmak adına çeşitli yöntemler denemeye devam ediyor. Daha önce dinç kalabilmek için anne sütü içtiğini belirten Görgüzel, genç görünümünü korumak amacıyla vücuduna sünnet derisinden elde edilen kök hücreleri enjekte ettirdiğini açıklamıştı. Ünlü isim ayrıca, ayı kanı enjekte ettirmek için de araştırmalar yaptırdığını ifade etmişti.

qufvtdjsj0-wjvjgl6mx-a.webp

rjgdg9xvw0qhf7te7yaa-g.webp

yhy.jpg

İlgili Haberler