DEM Partisi'nde flaş istifa!

DEM Partisi'nde flaş istifa!

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesi Belediye Eş Başkanı Avukat Rahşan Yazar, beklenmedik gelişmeler sonucunda görevinden ayrıldığını duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanı olarak seçilen Yazar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ani bir değişiklikle karşı karşıya kaldığını belirterek istifa kararını kamuoyuna duyurdu.

Ceylanpınar Eş Belediye Başkanı Yazar, görevinden istifa etti - Güncel - Siverek Gençlik Haber

Yazar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bugün bazı haberler ve yanlış yorumlar çıktı. Doğruyu birinci ağızdan anlatmak istiyorum. Hayat, insanın yaşamını bir saniyede değiştirebilir, tüm planlarını altüst edebilir ve istemediğiniz halde farklı kararlar almanıza neden olabilir. Bir yola girip, bir amaç için çabalıyorsunuz; ama beklenmedik bir durumla karşılaştığınızda o yolda devam edemiyorsunuz. Şu an hayatımda böyle bir durumla karşı karşıyayım. Sağlık sorunları nedeniyle Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanlığı görevimden ayrılmak zorundayım. Bu durum beni derinden üzüyor.

Ayrıca, görevinden ayrılma sebebinin projelerini yarıda bırakmak zorunda kalması olduğunu vurgulayan Yazar, "Partimle birçok plan ve projemiz vardı, ama bu projelere bensiz devam edilecek. Görevimi hakkıyla yerine getiremeyeceğim için ayrılmak zorundayım, ancak partimle yolum her zaman aynı kalacaktır. Partimin ve halkımızın bana verdiği destek için teşekkür ederim. Herkese sağlık ve huzur diliyorum. Destek olan ve emek veren herkese teşekkür ederim" dedi.