Demir sopayla şiddete uğrayan hamile kadın itiraf etti! Altından dram çıktı

Demir sopayla şiddete uğrayan hamile kadın itiraf etti! Altından dram çıktı

Manisa’da dini nikahlı eşinin sokak ortasında demir çubukla dövdüğü kadın konuştu.

Demir sopayla şiddete uğrayan hamile kadın itiraf etti

Manisa'da Yılmaz Akman isimli şahıs, dini nikahla yaşadığı Sude Naz A.'yı köye gitmeye ikna edemediği için sokak ortasında yumruklamış, demir sopayla defalarca darp etmişti.

Hamile kadını döven adama müdahale etmediği için linç edilmişti! Nedeni belli oldu

5,5 haftalık hamile olan genç kadın 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldüresiye darp edilmiş, çevredeki vatandaşların yardımı ile Yılmaz Akman’ın elinden kurtulmuştu. Skandal olay sonrası Sude Naz A. yaşadığı dehşeti anlattı.

MANİSA SON DAKİKA: Hamile kadına dehşeti yaşattı! Demir sopayla dakikalarca dövdü, herkes izledi: İşte dehşet anları - Galeri - Yaşam

“ALKOL VE DİĞER MADDELER KULLANIYORDU”

Kaldırıldığı hastanede başına 3 dikiş atılan genç kadın ifadesinde şunları söyledi: Annemi hiç görmedim. Beni halam büyüttü. 3 yıl önce de babamı kaybettim. O yüzden genç yaşta Yılmaz'a inandım ve güvendim. Daha önce de bana çok kez şiddet uyguladı ancak çocuğumuz var, diye her seferinde göz yumdum. Çok fazla alkol ve diğer maddeler kullanıyordu. Bana da kullanmayacağına dair söz vermişti. Sözünü tutmayınca, kendisinden ayrıldım. Olaydan 3 gün önce kendisini telefondan ve her yerden engelledim. Eve gelmek istedi. Eve de almadım.

Manisa'da dayak yiyen hamile kadın ilk kez konuştu! Yardım etmediği için eleştirilen adamla ilgili gerçek ortaya çıktı

“HERKES UZUN SÜRE DAYAK YEMEMİ İZLEDİ”

Olay günü çarşıya çıktığını ve eşinin kendisini takip ettiğini fark ettiğini belirten genç kadın “Yılmaz yanıma gelerek, köye götürmeye çalıştı. Gitmek istemeyince beni yumruklamaya başladı. Yere düştüm, elimdeki poşetler sağa, sola fırladı. Dayak yediğim sırada 'Abi hamileyim imdat' diye yardım istedim ama kimse yardım etmedi. Herkes uzun süre dayak yememi izledi. Yediğim dayaktan çok, çocuğumun gözü önünde olayın gerçekleşmesine ve onun o an yaşadıklarına üzüldüm. 16 yaşında hamile kaldım. Babamın emekli maaşı almak için resmi nikah kıyılmasını ben istemedim. Çünkü Yılmaz çalışmadığı için çocuğuma bakamaz, geçinemeyiz, diye korkuyordum. 5,5 haftalıkta hamileyim, çocuğumu aldıracağım” dedi.

Manisa'da dayak yiyen hamile kadın ilk kez konuştu! Yardım etmediği için eleştirilen adamla ilgili gerçek ortaya çıktı | TGRT Haber

18 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamayla Sude Naz A.'nın koruma altına alındığı duyuruldu. Yılmaz Akman'ın 18 suç dosyası olduğu ve haftanın 3 günü adli kontrol için imzaya gittiği ortaya çıktı.

97658.jpg