Ölüm tatilinin son gününde yakaladı. Acı tesadüf yürek burktu

Ölüm tatilinin son gününde yakaladı. Acı tesadüf yürek burktu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, seyir halindeki bir aracın çarparak metrelerce sürüklediği yaşlı adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Acı detay ise dikkat çekti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Manavgat-Alanya D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Volkan S. (41) yönetimindeki otomobil, Kızılot Mahallesi Mısırlar mevkiinde yaya olarak karşıya geçmeye çalışan 88 yaşındaki Derviş Aydeniz'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam, aracın önünde sürüklendi ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, otomobil sürücüsü Volkan S. ile yolcular Oğuzhan B. (33) ve Tolga A. (37) yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı.

aw237567-05.jpg

Kazanın ardından Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Mısırlar mevkii araç trafiğine kapatılırken, olay yerine çok sayıda ambulans, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Manavgat kurtarma ekibi, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi.

aw237567-02.jpg

Tatilinin son gününde valizlerini almaya gidiyormuş Eşiyle birlikte tatil yapan ve kamp süresinin bitmesi nedeniyle valizlerini alıp memleketine dönmek üzere yolun karşısına geçtiği belirlenen yaşlı adamın cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

aw237567-01.jpg10 AY ÖNCE AYNI YERDE GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ayrıca, 5 Eylül 2023 tarihinde aynı noktada 19 yaşındaki otel çalışanı Nagihan Yeni de yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaklaşık 70 metre sürüklenerek yaşamını yitirmişti.