Red Bull SoundClash müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Red Bull SoundClash müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Red Bull SoundClash, 2 Ağustos 2024'te müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İki sanatçının iki farklı sahnede karşı karşıya geleceği ve kazananın seyircilerin alkışlarıyla belirleneceği bu etkinlikte, son dönemin popüler isimlerinden Uzi ve Güneş sahne alacak.

2006'dan beri dünyanın dört bir yanında birçok sanatçıyı ve binlerce seyirciyi ağırlayan Red Bull SoundClash, Türkiye'de uzun bir aradan sonra 2 Ağustos 2024'te Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Bu etkinlikte, rap dünyasının önde gelen isimleri Uzi ve Güneş, karşılıklı iki farklı sahnede performans sergileyecek. Sanatçılar, farklı konseptlerde birbirlerine meydan okuyacak ve her performansın ardından alkışlarla puanlanacaklar.

Uzi ve Güneş, etkinlikte yer alacakları için çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Daha önce yaşanmamış bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. İzleyicilerin bu konserin bir parçası olması bizim için çok değerli, müzikseverlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu heyecan dolu kapışmanın sonunda önce müzik, sonra dostluk kazanacak" dediler. Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye RedBull.com/soundclash adresinden ulaşılabilir.