Salim Güran’ın eşinin ifadesi ortaya çıktı! Şüphelendiği ismi itiraf etti

Salim Güran’ın eşinin ifadesi ortaya çıktı! Şüphelendiği ismi itiraf etti

Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran’ın eşi Melek Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Salim Güran’ın eşinin ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada şüphelilerin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Tutuklu amca Salim Güran’ın eşi Melek Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. İşte dikkat çeken detaylar…

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, ifade sonrası serbest bırakılan Salim Güran’ın eşi kendisine sorulan sorulara tek tek cevap verdi.

Bakanlar Narin için Diyarbakır'a geliyor; Narin'in mezarını ziyaret edecekler

"GİDECEĞİNİ SÖYLEMEDİ"

Minik Narin’in kaybolduğu güne dair konuşan Melek Güran “Eşim Salim Güran tarlaya gideceğini söyledi. Hüseyin Güran'ın evine gideceğini söylemedi. Ancak bizim iki tarladan biri olan mezarlık civarındaki tarla Hüseyin Güran'ın evine yakın gitmiş olabilir. Ama gittiğini bilmiyorum, gideceğini söylemedi” dedi.

"EŞİMDEN ŞÜPHELENDİM"

Melek Güran, “Şüphelendiğiniz bir kimse var mıdır? sorusuna “Narin'de 8 yaşında olduğundan ve araba süremeyeceğinden dolayı eşim Salim Güran'dan şüphelendim. Zaten eşim Salim Güran bu sebeple tutuklandı. Başkaca şüphelendiğim kimse yoktur” yanıtını verdi.

Tutuklu Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Salim'den şüpheleniyorum' - CGTN Türk

Salim Güran’ın eşi Melek Güran’a şu sorular soruldu:

SORULDU: Eşiniz Salim Güran'ın kullanmış olduğu araç içerisinde Narin Güran'a ait olan DNA örneklerinin çıkması hakkında bilginiz nedir?

CEVAPLADI: Eşim Salim Güran, kardeşi olan Fuat Güran'a ait 47 ... plakalı aracı kullanıyordu. Bu aracı oğlum Devran da ara ara kullanıyordu. Narin'in araç içerisinde DNA'sının bulunması ile ilgili bilgim ve görgüm yoktur.

SORULDU: Eşiniz olan Salim Güran, Narin Güran'ın kaybolduğu gün telefon kayıtlarını, WhatsApp görüşme ve mesaj kayıtlarını silmiş. Bununla ilgili bilginiz ve görgünüz nedir?

CEVAPLADI: Eşimin neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. Bu konuyu 08.09.2024 günü öğrendim. Neden sildiğini bilmiyorum.

SORULDU: Eşiniz Salim Güran ile birlikte Kurtuluş Güran, Devran Güran, Fuat Güran, Muhammed Kaya ve Şevket Kaya olay gününe ait telefon kayıtlarını ve Whatsapp görüşmelerini silmiş. Bununla ilgili bilgi ve görgünüz nedir? Sizce bu normal mıdır? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

CEVAPLADI: Normal bir şey değil. Neden sildikleri hakkında bir fikrim yoktur. Ama gizli bir şeyler varsa; onun için silmiş olabilirler. Ancak bunun ne olduğunu bilmiyorum.

SORULDU: Narin Güran'ın ölü olarak bulunduğu güne kadar Güran Ailesi olarak bir toplantı yapıldı mı?

CEVAPLADI: Olay olduğu günden itibaren ben kendi evimdeydim. Özel olarak toplandıklarını görmedim bizim evde. Başka bir yerde toplanmışlarsa onu bilmiyorum.

İlgili Haberler